Sonorizare

Se spune ca mancarea si muzica sunt cele mai importante aspecte ale nuntii. Acest lucru este perfect adevarat. Pentru o petrecere reusita aveti nevoie de un DJ profesionist care sa incinga atmosfera. Si de o locatie pe masura cu mancaruri alese.

Atunci cand organizati o petrecere si mai ales o nunta, aveti multe griji pe cap. Angajand insa un DJ profesionist si experimentat aveti garantia ca petrecerea va fi o reusita si invitatii se vor distra pe cinste. DJ-ii nostril sunt experimentati, dinamici, stiu sa creeze momente speciale si sa intretina atmosfera printr-o colectie impresionanta de piese din toate genurile muzicale. Daca aveti preferinte care nu se regasesc in repertoriul DJ ului, puteti realiza o lista cu melodiile dorite si noi vom face tot posibilul pentru a le obtine.

DJ profesionist vs. formatie

In ultimii ani marea majoritate a nuntilor au fost coordonate de DJ. Un DJ profesionist si experimentat in petreceri de nunta prezinta cateva avantaje: creaza o atmosfera reusita prin imbinarea tuturor genurilor muzicale; invitatii asculta melodiile originale sau mixate; costa mai putin si cheltuiala cu meniul este mai mica; pupitrul si aparatura ocupa mai putin spatiu.

Formatiile au pierdut teren in fata DJ-ilor in special din cauza neseriozitatii unora. Formatiile de asa -zisi “lautari” fie ca isi schimba componenta (vin alti “cantareti”), fie vin mai multi oameni (soferi, carausi etc.), fie vin mai putini. Desigur ca sunt si formatii apreciate.

Oferta noastra

O sonorizare adecvata pentru nunta este alcatuita dintr-un DJ alaturi de un pupitru, un set de boxe, microfoane, CD si DVD playere si bineinteles o impresionanta colectie de muzica.

Desigur ca daca doriti o petrecere electrizanta puteti opta si pentru un pachet de lumini: lumini clasice, stroboscoape, masina de fum, capete mobile, led pad-uri, masina de baloane de sapun etc. De asemenea, spre dimineata, dupa cateva “paharute” va puteti delecta cu un karaoke. Dvs. sau invitatii. Sau impreuna.

 

 

 

 

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact