Invitatii Nunta

Invitatiile de nunta sunt mesagerii hotararii pe care ati luat-o – de a va casatori. Alegerea invitatiilor se dovedeste de multe ori o treaba dificila, mai ales ca pe piata sunt sute de modele. Echipa noastra va ofera cateva informatii care speram sa va fie utile si sa faca alegerea invitatiilor cat mai usor de realizat. Invitatiile de nunta pot fi: simple, elegante, romantice sau hazlii. Textele de nunta sunt de asemenea pe masura invitatiilor alese: texte scurte, simple, pur informative; texte clasice cu note elegante; texte romantice carora li se ataseaza de obicei un motto sau scurte versuri; texte hazlii.

Alegerea invitatiilor

  • Invitatiile de nunta trebuie sa va reflecte personalitatea. Daca sunteti doi oameni carora le plac lucrurile simple, alegeti o invitatie simpla cu un text romantic sau elegant. Daca faceti fata problemelor vietii scapand cate o gluma, alegeti o invitatie hazlie cu un text pe masura.

  • Tineti cont si de locatia evenimentului. O locatie rustica cere o invitatie cu influente rustice: culori calde, floricele, modele si materiale asortate (rafie, rachita, spice etc.). O locatie clasica impune un oarecare clasicism si in alegerea invitatiilor de nunta, iar pentru o locatie indrazneata limita este imaginatia mirilor.

  • Puteti alege invitatiile in functie de anotimp. O nunta de iarna nu poate fi anuntata prin invitatii cu peisaje tomnatice sau cu influente de primavara.

  • Invitatiile pot fi asortate cu toate accesoriile evenimentului. Daca v-ati hotarat ca evenimentul sa aiba o tema, invitatiile ar trebui alese odata cu celelalte accesorii (marturii, cosulete, cocarde, pahare etc.). idei pentru nunti tematice: coloristica, fluturi, tema marina, pene.

  • Desigur, mai este criteriul subiectiv: cuplului ii place un anumit model, este “dragoste la prima vedere” si il aleg fara sa tina seama de alte criterii.


Toate informatiile de mai sus sunt pur orientative. Alegerea invitatiilor de nunta este o chestiune ce tine in primul rand de gusturi si nu uitati ca trebuie sa va reprezinte.

Vizitati magazinul nostru virtual www.FabricaDeAccesorii.ro ce prezinta o colectie variata de invitatii de nunta: invitatii clasice, invitatii elegante, invitatii de nunta haioase si, de asemenea, o serie de modele de invitatii la preturi convenabile.

 

 

Modelele noastre de invitatii de nunta sunt disponibile pe www.FabricaDeAccesorii.ro.

 

 

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact