Huse de scaune

Husele de scaune, alaturi de fetele de masa si decorul de prezidiu schimba complet atmosfera unei sali de petrecere, indiferent de specificul si arhitectura acesteia. Aceste decoruri pot fi subtil imbinate cu aranjamente florale deosebite, eventual pe suporti inalti din sticla sau fier forjat, sau aranjamente din pene pentru a crea o ambianta spectaculoasa, chiar unica.

Oferta noastra

Oferta noastra de huse de scaune este variata. Va doriti huse de scaune din saten alb sau crem? Nicio problema. Sau poate huse crem din brocard. Iarasi nicio problema. Sa nu uitam de esarfele noastre din saten sau organza in diverse culori: alb, auriu, portocaliu, roz, rosu, grena, lila, verde, verde olive, bleu, albastru.

Oferta este completata de fete de masa din materiale deosebite, toate la preturi corecte. Vizitati pagina de preturi pentru mai multe detalii.

Prezidiul este masa cea mai importanta din cadrul evenimentului, fie ca este nunta sau botez. De aceea, decorarea lui necesita atentie suplimentara. Pe langa husele de scaune si fetele de masa deosebite, pentru prezidiu mai avem juponaje (fuste de masa) aparte si esarfe aranjate in falduri, alaturi de un impresionant aranjament floral.

Husele de scaune, esarfele si fetele de masa se inchiriaza. Pretul include aranjarea, strangerea si curatarea materialelor folosite la decorarea salii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact