Fotografii

Nu renuntati la fotograf chiar daca ati apelat la serviciile unui cameraman. Un fotograf cu experienta va opri timpul si va imortaliza momentele deosebite si fericite ale nuntii, dar si spontaneitatea invitatilor si a mirilor. In plus, daca vreti sa retraiti nostalgia nuntii, mai usor rasfoiti albumele foto decat sa urmariti filmarea evenimentului.

Oferta noastra foto cuprinde prezenta unui fotograf experimentat pe toata durata nuntii (cununie civila, cununie religioasa, petrecere restaurant) alaturi de aparatura profesionala copleta: aparat foto, blitz dedicate, trepied, acumulatori rezerva.

Intre cununia civila si biserica va avea loc o sedinta foto intr-o locatie aleasa impreuna cu mirii astfel incat sa afecteze cat mai putin programul zilei.

Fotografiile realizate sunt prelucrate si livrate pe suport DVD in formate usor de utilizat. In plus, clientul primeste un slide show (un clip) cu cele mai importante moment ale nuntii. Puteti opta si pentru un album foto clasic cu fotografii scoase pe hartie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact