Filmarea evenimentului

Daca nunta este un eveniment important pentru dvs. atunci prezenta unui cameraman cu experienta este obligatorie. De ce? Pentru ca desfasurarea nuntii va ramane imortalizata si veti putea retrai, ori de cate ori veti revedea inregistrarea, cele mai importante momente din ziua casatoriei.

Cameramani cu experienta

Un operator cu experienta in domeniul nuntilor va surprinde toate momentele importante; “are ochi” si va intui si surprinde diverse intamplari si spontaneitatea invitatilor; va filma din cele mai bune unghiuri pentru o vizibilitate maxima; va face un montaj elaborat si deosebit si veti primi intr-un timp mai scurt produsele finite.

Oferta noastra

Oferta nostra este variata, adaptata cerintelor fiecarui client. Totusi am creat cateva pachete pentru a face alegerea cat mai usoara. Serviciile noastre video cuprind: prezenta unui cameraman experimentat cu aparatura completa (camera video profesionala, lampa pentru lumina suplimentara, trepied, acumulatori rezerva). Materialul video este livrat pe suport DVD si cuprinde un montaj: meniu la deschiderea DVD-ului, o introducere (montaj intro) realizata din cele mai importante momente ale nuntii, filmarea propriu-zisa a evenimentului si un montaj outro la final.

La acestea se adauga carcasele si DVD-urile personalizate, iar pentru alte pachete de servicii video oferta include si diverse rezumate si/sau introduceri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact