Artificii

Artificiile ne fascineaza. Fie ca sunt artificii de tort, artificii de scena (vulcani) sau artificii de exterior, ele atrag intotdeauna privirile invitatilor, iar atmosfera creata este una deosebita.

Aprinderea artificiilor de tort marcheaza momentul aducerii tortului. Artificiile de sol pot fi utilizate de-a lungul mai multor momente ale nuntii: sosirea si intrarea mirilor in restaurant, valsul miresei, rascumpararea/recuperarea miresei, aducerea tortului de nunta. Artificiile de scena se mai numesc si vulcani datorita formei de con a produsului si a efectului creat: arunca jeturi de scantei la 1,5 2,5 metri inaltime, variind in functie de model.

Vulcanii pot fi cu aprindere electrica sau cu fitil. Cei cu aprindere electrica implica folosirea unei baterii si instalarea lor inainte de sosirea invitatilor si inceperea nuntii. Vulcanii cu fitil pot fi montati in orice moment al nuntii, evitandu-se astfel posibilitatea ca acestia sa incurce invitatii. In plus, vulcanii cu fitil sunt mai ieftini fata de artificiile de scena cu aprindere electrica.

Oferta de artificii este completata de artificiile de exterior: litere, cifre sau forme pirotehnice, vulcani cu inaltime mare, cortina de scantei (artificii tip cascada) sau artificii de mica si medie inaltime.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact