Aranjamente Florale

Fie ca sunt aranjamente florale de nunta, aranjamente florale pentru mesele invitatilor, aranjamente pentru prezidiu sau decoruri florale pentru biserica, florile dau intotdeauna o nota distincta si eleganta.

Desi aranjamentele florale pentru nunta, alaturi de husele de scaune schimba complet atmosfera salii de petrecere, alegerea acestora trebuie facuta cu grija. Recomandarea noastra este sa tineti cont de tematica nuntii, de nuantele folosite la celelalte decoratiuni si de arhitectura salii de petrecere.

Daca evenimentul se desfasoara intr-un cadru clasic, elegant nu trebuie sa lipseasca aranjamentele cu trandafiri, orhidee si, de ce nu cale. Daca sala este una rustica luati in calcul aranjamente cu floarea soarelui, flori de camp, spice de grau si margarete. Sa nu uitam decoratiunile cu gerbera, flori mari intr-o varietate de culori si la preturi rezonabile. Si de asemenea, pentru nuntile cu tematica (marina, fluturi, lebede etc) sa nu uitam accesorille ce se pot adauga aranjamentelor florale (fluturi, scoici si stelute de mare etc).

Tematica florilor

Recomandarea noastra este sa alegeti pe cat posibil aceleasi tipuri de flori si, daca se poate, aceleasi culori sau nuante apropiate pentru toate aranjamentele florale: buchetul miresei, buchetul nasei, lumanarile de cununie, buchetele domnisoarelor de onoare, aranjamentele florale pentru masini, aranjamentele florale pentru nunta. Buchetul miresei si cel al nasei se asorteza cu tinuta fiecareia. In cazul in care coloristica buchetelor nu se incadreaza in tematica nuntii, alegeti macar aceleasi tipuri de flori ca in celelalte aranjamente florale.

Arcada din flori

Un decor deosebit de nunta este completat cu arcada din flori naturale. Fie ca este o arcada din verdeata si aranjamente florale, fie ca este o arcada din fier forjat, decorata cu tulle, saten si aranjamente florale, acest decor deosebit produce intotdeauna o impresie placuta asupra invitatilor si nu numai.

In cazul in care arcada din flori depaseste bugetul alocat decorului de nunta, puteti opta pentru stalpisori decorativi care sa marcheze intrarea in restaurant. Stalpisorii sunt din fier forjat decorati cu tulle, saten si aranjamente florale asortate cu cele din sala de petrecere.

Buchetul miresei

Traditia spune ca mirele este cel care alege si cumpara buchetul miresei. In zilele noastre mirele doar il cumpara, nu il si alege. Buchetul este un “accesoriu” ce cantareste greu pentru imaginea miresei.

La alegerea buchetului puteti tine cont de unele recomandari:
  • pentru rochiile de mireasa cu trena se preteaza un buchet pe lung, stil lacrima;
  • pentru miresele minion, mai mici de inaltime, buchetul ar trebui sa fie un pic mai mic ca dimensiune;
  • buchetul miresei sa se incadreze in tematica generala a nuntii (tipul florilor, daca se poate culori);
  • buchetul ar trebui sa va reflecte personalitatea. Buchetele indraznete vor atrage privirile si laudele invitatilor. Dar fiti pregatite si de critici.

 

 

Reducere 15% pentru orice comanda facuta pe FabricaDeAccesorii.ro
Despre noi       Servicii       Preturi       Diverse       Galerie Foto       Contact